Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Els grups municipals opinen juny 2017

Els grups municipals opinen juny 2017

L’acció de govern en 15 punts (Part III)

12) Suport i foment de l'esport: S'han dut a terme accions de suport a l'esport en tres grans eixos: el primer, de suport directe mitjançant subvencions als esportistes i les entitats; el segon, d'ampliació i millora de les instal·lacions esportives municipals i la construcció del parc ciclista; i el tercer, de desenvolupament de la reglamentació de les instal·lacions, els processos i actes per protegir l'esport i l'esportista.

13) Al costat de les persones: Les persones segueixen sent la prioritat del nostre grup. Mitjançant projectes com Al cistell o El rober solidari es treballa intensament per donar suport als qui més ho necessiten, facilitant l'accés als recursos que permeten a tothom desenvolupar-se i viure dignament.

14) L'Ajuntament, més a prop de la ciutadania: L'entrada en funcionament de l'aplicació Línia Verda mitjançant la qual el veïnat del nostre poble pot posar en coneixement del consistori incidències de tot tipus, i el programa de ràdio Millorem Alcanar en el que la ciutadania pot efectuar preguntes, realitzar queixes, etc., han permès apropar l'Ajuntament a les persones i solucionar amb molta celeritat problemes relacionats amb la neteja o el manteniment de la via pública o l'enllumenat, entre d'altres. Igualment, s'està duent a terme una intensa política de comunicació basada en les reunions entre l'equip de govern i la ciutadania i el teixit associatiu del municipi per explicar qualsevol de les actuacions previstes i que els puga afectar o de la que puguen ser partícips, amb l'objectiu de recollir el seu parer i elaborar propostes el més consensuades i àmplies possibles.

15) Pressupostos participatius: A principis de febrer, va finalitzar la campanya d'enguany de pressupostos participatius a Alcanar i Les Cases, que va comptar amb la participació de gairebé 800 persones. El consistori invertirà uns 60.000 euros per a fer realitat les 4 propostes més votades i que s'inclouran en els pressupostos municipals que pròximament es tramitaran en el Ple municipal.

---------------

----------------------

-----------------------

A Alcanar, teixim iniciatives populars! 

Ameiba i Música Brancal, els seus han estat els dos projectes més votats de la primera edició del concurs “Teixim iniciatives Populars”.  

El divendres 5 de maig en un acte públic es va realitzar l’obertura de l’urna per a procedir al recompte de vots i així conèixer el resultat del procés de votacions que, cal recordar, s’havia iniciat la diada de Sant Jordi i en el qual han participat 218 persones del nostre municipi, un reflex de la bona acollida que ha tingut el concurs entre la població. 

A través del “Teixim iniciatives Populars”, la CUP Alcanar retorna a les associacions i entitats locals els diners que el regidor cupaire, Xavi Queralt, ha cobrat pels plens extraordinaris celebrats durant l’exercici 2016. 

Des de la CUP volem aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a totes aquelles persones que han participat d’aquest procés, tant a les que amb el seu vot han escollit quins havien de ser els projectes guanyadors i a aquelles que ho han fet a través de les sis associacions participants presentant un projecte.  Considerem que ha estat una experiència enriquidora, una mostra de la diversitat associativa del nostre municipi i per això emplacen a aquelles associacions que en aquesta edició no han presentat un projecte a que ho facin en el futur. 

-----------------------

Articles d'opinió de mesos anteriors

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar