Alcanar.cat

Formulari de cerca

Gent gran

Els objectius de l'àrea es fonamenten en dos pilars: la voluntat del govern per identificar i desplegar les millores en els diferents camps d’actuació municipal, i la participació de la comunitat protagonitzada, principalment, per les persones grans. 

L’objectiu  és assolir un municipi millor per a totes les edats, adaptant les diferents infraestructures i serveis a les les diverses necessitats i capacitats de les persones grans. Es vol dibuixar un municipi més amable, saludable, participatiu, integrador, accessible, segur i font de promoció de l’envelliment actiu.   

Quant a les actuacions municipals, el projecte desplega la concepció d’un poble obert a la diversitat i adaptat a l’evolució de les necessitats de la ciutadania en les diferents etapes de la vida, especialment de la gent gran.

Activitats:

- Aules d'extensió universitària
- Alcanar, poble amic de la gent gran

Notícies relacionades

Després de l'época més dura de la pandèmia, continuen les activitats de lleure per a la gent gran

Un dels col·lectius que s’ha vist més afectat per l’arribada de la pandèmia ha estat la gent gran.

Oberta la convocatòria 2022 de subvencions a persones majors de 65 anys per al pagament del lloguer

Ja s'ha obert la convocatòria 2022 de subvencions a persones majors de 65 anys per al pagament del lloguer.  Per a poder accedir a aquesta classe de subvencions s'han de complir uns requisits.

L’esplai de la Gent Gran d’Alcanar romandrà obert els pròxims mesos

El mític equipament  de l’Esplai de la Gent Gran d’Alcanar, situat al carrer de Ramon i Cajal, seguirà obert els pròxims mesos.A finals de l’any passat, la Fundació “la Caixa”, que durant els...