Alcanar.cat

Formulari de cerca

Salut

Des de la Regidoria de Salut es vol fer del nostre poble un municipi cardioprotegit, amb la instal·ació dels desfibril·ladors i la formació en matèria de Suport Vital Bàsic i manipulació dels aparells desfibril·ladors als treballadors municipals, les entitats i associacions. També treballa per a mantenir el servei d'ambulàncies i per tenir cura dels animals.

Així mateix, es potencia l'activitat física mitjançant el suport a les entitats esporitves i el disseny de les rutes del PAFES (Pla Activitat Física i Esport), establint diverses rutes a Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja.

La informació i comunicació a la població  és una altra de les vies d'actuació. És per això que al llarg del mandat s'organitzen xerrades i es dóna suport a les diferents iniciatives en l'àmbit de la salut, com ara les campanyes de comunicació sobre el calendari de vacunes per a infants i el de les farmàcies de guàrdia.

Activitats:

- Dotació de desfibril·ladors
- “Activa’t caminant"

Enllaços d'interès:

Tinença d’animals de companyia i d’animals potencialment perillosos.
Informació sobre qualitat de l'aigua (si és apta per al consum i la data de l'última anàlisi de cada paràmetre específic que s'ha realitzat). 

Notícies relacionades

"Llança't", el Programa d'Activitat Física per a la Gent Gran del municipi

L'Ajuntament presenta el nou programa de salut adreçat a la gent gran del municipi.

Alcanar compta amb cinc nous professionals de la salut de suport

Des de fa dos anys, i gràcies al Pla d'Enfortiment i Transformació de l'Atenció Primària i Comunitària impulsat pel Departament de Salut, a Catalunya s'han anat incorporant nous perfils...

5 consells per a un estiu més fresc

L’excés de calor pot suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament.

Consells per a la cura d'animals de companyia a l'estiu

Durant els mesos de més calor, és important seguir una sèrie de mesures per tal d'assegurar el benestar dels nostres gossos i gats.

El 9 de maig, dona plasma

Amb una vegada no n'hi ha prou! La donació de plasma és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat.


Pàgines