Alcanar.cat

Formulari de cerca

Cultura

Alcanar ha estat sempre un poble amb llarga tradició artística i cultural. El desenvolupament de les arts i la promoció de les festes arrelades a la nostra terra són fets que han anat sempre lligats al caràcter dels canareus i casencs. I així queda reflectit en les nombroses activitats programades al llarg de tot l‘any per l‘Ajuntament o per les diverses entitats del municipi.

Aquí podeu accedir a més informació sobre les biblioteques públiques d'Alcanar, on es desenvolupen la major part d'activitats culturals (activitats infantils, xerrades, presentació de llibres, exposicions, etc.).

El correu de contacte de la Regidoria de Cultura és cultura@alcanar.cat

Activitats anuals:

Tyrika, Festival Iber d'Alcanar

- Mostra "Art i flors als balcons"

- Cap de setmana de la ruta dels ibers a Alcanar

- Club de lectura de teatre

- Espai Narcís Galià

- Jornades de teatre de primavera

- Mostra de Poesia Oberta d’Alcanar

- Treballs arqueològics al jaciment de Sant Jaume

Notícies relacionades

L'Ajuntament d'Alcanar presenta una extensa programació per a celebrar l'any Estellés

Espectacles, música, poemes, micro obert i sopar amb Pau Alabajos són els actes programats en commemoració del centenari del naixement del poeta.

Nova edició de l'agenda Cultiva't amb Vicent Andrés Estellés com a protagonista

Teatre infantil i familiar,  xerrades, exposicions, taules rodones, cinema i poesia; l'agenda d'abril a juny carregada d'activitats.

30 de juliol: 'Les Cases: dones i mar', II jornada festiva i divulgativa

L'Ajuntament d'Alcanar ha organitzat, per segon any consecutiu, 'Les Cases: dones i mar', una jornada festiva i divulgativa que vol homenatjar totes les dones de la història que han sustentat les...

XVIè concert de primavera de la Banda Municipal de Música d'Alcanar

El proper dissabte 10 de juny tindrà lloc a l’Auditori José Antonio Valls Subirats d'Alcanar,  la XVIª edició del Concert de Primavera de la Banda Municipal de Música d’Alcanar.

543.619 euros de la Diputació per a finançar les obres de l'auditori municipal

El passat 29 de març es va celebrar la inauguració del Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats d'Alcanar pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.


Pàgines