Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Els grups municipals opinen, juny 2019

Els grups municipals opinen, juny 2019 

 Seguim fent camí al vostre costat!

El passat 26 de maig, Esquerra va obtenir uns resultats històrics en les eleccions municipals del nostre poble. 2.451 persones, un 54,65% del total, van fer confiança al nostre projecte, fet que  ha permès revalidar la majoria absoluta assolida fa quatre anys i aconseguir, a més, el vuitè regidor.

Entenem, per tant, que el missatge de la ciutadania ha estat clar. Entenem també que aquesta confiança se sustenta en la faena feta al llarg dels darrers anys i en el compromís adquirit de seguir treballant de la mateixa manera per tal d’assolir aquelles fites que ens hem fixat i que configuraran el nostre Pla de Govern del mandat que tot just ara comença.  I tot això ho farem tal com ho hem anat fent fins ara: amb la mà estesa per col·laborar i treballar amb qui tinga ganes de fer-ho, amb transparència, dedicació i esforç, responsabilitat, sentit comú i respecte a tothom.

Tenim al davant quatre anys per seguir treballant i donar continuïtat a aquells projectes que hem anat consolidant el darrer mandat i també per engegar-ne de nous, per tal de donar resposta a necessitats de la ciutadania, de les entitats, del teixit cultural i associatiu, dels sectors productius, etc.  També és moment de replantejar-ne d’altres i adaptar-los a la realitat i les necessitats actuals. La societat canvia i requereix una mirada àmplia per interpretar-la i copsar les noves necessitats. Per això, l’administració local no pot ser aliena a tots aquests canvis. Per tant, també tenim al davant el repte d’impulsar aquesta transformació, no sempre fàcil, del nostre ajuntament.  Per això, serà bàsica la participació i la implicació de tothom i, per això, no escatimarem esforços intentant apropar encara més el nostre ajuntament a la ciutadania.  El repte és gran però la motivació encara ho és més!

Finalment, volem donar les gràcies per la faena feta i per la seua contribució al projecte d’Esquerra a Alfons Montserrat i Carme Navarro que, després de diversos mandats, abandonen la política municipal. També volem encoratjar als regidors i regidores, que ara s’incorporen, a treballar amb la passió, dedicació i ganes que el càrrec requereix i que s’espera de tots nosaltres. A tots us desitgem molta sort i encerts en aquesta nova etapa!

Vam dir que veníem a fer camí, i l’hem fet. Ara, volem seguir fent-ne al vostre costat! Moltes gràcies a tots i totes per fer-nos confiança i donar-nos el vostre suport! Comencem!

 

----------------------

 

 

 

 
548 gràcies

El passat 26 de maig 548 valents i valentes van dipositar la seua confiança en la CUP Alcanar - Les Cases. Estes  548 persones ens heu ofert l’oportunitat de ser la primera força de l’oposició amb més del 12% dels vots i amb 2 regidores, millorant els resultats del 2015 malgrat que el context polític no ens era gens propici.

Votar a la CUP no és fàcil, ens reivindiquem com allò que som: anticapitalistes, feministes, ecologistes i independentistes. Una organització política d’arrel municipalista que aposta per una gestió pública dels serveis, la transparència sense barreres, llums i taquígraf a tot allò que passa al nostre Ajuntament, amb la participació directa de la ciutadania, que esta pugue decidir com ha de ser el municipi on vol viure, perquè la participació  política de la ciutadania no es pot reduir a anar a votar cada 4 anys.

Propostes que vam presentar durant la campanya electoral, explicant que una altra manera de fer política des de les institucions és possible. Amb el nostre programa electoral vam posar al centre del debat que s’ha de treballar des de ja per un model alternatiu de festes, que les polítiques feministes han de ser eix transversal, vam proposar de promoure una consulta per a que la gent de les Cases puga constituir-se, si així ho desitgen els seus habitants, en una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD); no tenim un Planeta B, també és faena dels ajuntaments promoure un consum responsable de l’energia i apostar per les energies renovables o que els Països Catalans son el nostre marc nacional.

Els pròxims 4 anys volem que siguen els de consolidació del projecte polític de la CUP Alcanar - Les Cases, per això des del mateix dia 27 de maig ens vam ficar a treballar, perquè l’alternativa no es construeix amb 15 dies de campanya i per a ser l’alternativa és imprescindible tenir-vos a prop, us animem a participar en el projecte CUP mitjançant les assemblees obertes o altres propostes que aniran sortint durant els pròxims mesos.

El repte no es fàcil, però no tenim por, perquè ho volem decidir tot.

#LaCUPetsTU

 

-----------------------

 

 

 Gràcies Paco Reverter, seguim endavant...

Fruit dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig, el nostre regidor Paco Reverter, no continuarà sent càrrec electe de l'Ajuntament d'Alcanar.

Jo, Ivan Romeu, com a cap de llista del partit, regidor aquests 4 anys amb ell i amic personal, li vull dedicar unes paraules d'agraïment immens a la tasca que ha fet pel nostre municipi i per la implicació que ha demostrat amb el càrrec de regidor durant aquests anys.

A l'Ajuntament, aquesta legislatura, perdem una persona que ha estat compromesa amb tot allò que feia referència a millorar el nostre municipi. Una persona que ha estat present en multituds d'actes municipals ja siguin cultuals, esportius, religiosos... i sempre predisposat a participar amb l'activitat de la institució.

Durant aquests 4 anys també ha estat molt actiu entrat instàncies, mocions, peticions, fent propostes a les reunions informatives… sempre amb un to positiu i constructiu. També cal destacar la seva implicació amb temes importants per al nostre municipi com les gestions per regular la modalitat de caça en garbell, les gestions per aconseguir l'abric del port de les Cases, gestions per buscar solucions al sector del cítric i tantes i tantes gestions del dia a dia.

Amb aquestes paraules simplement vull dignificar i posar en valor la tasca d'un regidor que des de l'oposició ha treballat amb les mateixes ganes i il.lusió que qualsevol regidor del govern municipal.

Gràcies Paco, seguim!!

Ara toca seguir endavant amb continuar aquest projecte de Junts per Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja que hem encetat just ara mateix. Un projecte que estem convençuts que marcarà un abans i un després en la política local. #juntsmillor


 

 

----------------------

 

 

 

 Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja han començat a despertar

Gràcies als 359 veïns i veïnes que el passat 26 de maig van creure en el projecte i en la manera de fer que proposava el grup municipal DESPERTA’T per Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja.

Durant aquests pròxims quatre anys Desperta’t tindrà representació al consistori i, com a partit municipalista, defensarem els interessos municipals amb la mateixa intensitat mani qui mani a Catalunya i a l’Estat.

Sabem que la posició de majoria absoluta de l’actual equip de govern no deixa molt de marge de maniobra als grups minoritaris, no obstant, això no ens traurà la nostra il·lusió, empenta i ganes de millorar el nostre poble.

Desperta’t som gent com tu, i per això som coneixedors de les necessitats i anhels de la ciutadania. No deixarem de banda cap punt de vista, per molt diferent que sigui del nostre, i escoltarem totes les inquietuds, idees i opinions dels veïns i veïnes,  treballant  incansablement per fer sentir la veu dels canareus, canareves, casencs, casenques i ciutadans d’Alcanar-Platja a l’ajuntament.

La nostra meta és fer avançar Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja, però amb un projecte ben clar i definit, donant suport a totes aquelles iniciatives, vinguin del partit que vinguin, que tinguin com a objectiu fer del nostre municipi un lloc més pròsper, sostenible, respectuós i solidari i que milloren la qualitat de vida dels nostres conciutadans.

Estudiarem amb la major concreció, professionalitat i objectivitat possibles les diferents propostes i accions del govern municipal per tal d’aportar les millores necessàries i fer que totes les despeses derivades d’aquestes siguin adequades i no es generin posteriors despeses imprevistes.
 
Treballarem amb fermesa i amb el compromís que adquirim de la vostra confiança per fer del nostre municipi un lloc millor. I ho farem sempre al costat de la gent, amb la proximitat d’un grup de persones que s’estima el poble.

Ara és l’hora dels que veritablement han de seguir escrivint la història del nostre poble: VATROS!

-----------------------

 

 

 

 

 

 COMENCEM!!

Des del nostre partit polític, volem agrair a totes les persones que el passat 26 de maig van donar-nos el seu vot de confiança i ens han permès seguir tenint representació al nostre Ajuntament. El camí ha estat difícil...ha sigut una cursa a contrarellotge, en bastants obstacles que saltar, però que ens han fet més forts i consolidar-nos com a equip, més units que mai! Fa un any enrera no teníem res...no sabíem ni si podríem formar una llista de persones per a poder presentar-nos a les eleccions!.. I en 4 mesos,  malgrat tot,  hem estat capaços de presentar un programa electoral, un projecte fruit de molta feina, moltes il.lusions i moltes ganes de treballar per nostre poble!

Estem molt orgullosos de tota la feina que hem fet i del resultat obtingut. I la nostra il.lusió per treballar per Alcanar segueix més viva si és possible. Ara tenim 4 anys al davant, amb un equip de persones compromeses i lluitadores i seguirem defensant els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre poble en nom del nostre partit.

Estem a la vostra disposició! Comencem...!

Moltíssimes gràcies!

 

 -----------------------

 

 

 

 Articles d'opinió de mesos anteriors

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar