Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies XXIII Jornades citrícoles d' Alcanar

XXIII Jornades citrícoles d' Alcanar

| Agricultura i Pesca

Un any més, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'IRTA i l'Ajuntament d'Alcanar, organitza les jornades tècniques, que arriben ja a la XXIII edició i es consoliden com un referent en el món de la citricultura.

En aquesta cita anual de les Jornades Citrícoles d’Alcanar, i com en totes les edicions anteriors, es volen abordar els temes de més actualitat que afecten el sector, sempre amb el mateix objectiu, fer més viables les explotacions del sector, augmentant la productivitat així com la qualitat, tot reduint costos.

Aprofitant les possibilitats que ofereix l’agricultura de precisió en el món citrícola, les jornades s'encetaran parlant de teledetecció agrícola utilitzant drons.

Amb referència a la realització d’actuacions per tal de complir amb els compromisos que marca la Reglamentació Europea, es presentarà la “Guia de bones pràctiques d’higiene a la producció primària agrícola”.

I per tancar les jornades, i com en totes les edicions, es farà esment a plagues que afecten els cultius de cítrics, com l’aranya roja i els plans de vigilància que s’apliquen des de l’Administració per combatre-les.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis Agraris de l’Ajuntament d’Alcanar (Tel.: 977 732 376 - A/e: serveisagraris@alcanar.cat) Persona de contacte Sr. Toni Reverter.

 Prem AQUÍ per veure el programa

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar