Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Trobada per informar la ciutadania sobre el procés de revisió cadastral del Ministeri d'Hisenda

Trobada per informar la ciutadania sobre el procés de revisió cadastral del Ministeri d'Hisenda

| Participació ciutadana

L'Ajuntament oferirà atenció personalitzada a les persones que puguin estar afectades

Les darreres setmanes moltes famílies del nostre municipi han rebut una notificació de la liquidació d'immobles de la seva propietat. És un procediment d'ofici que ha iniciat el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques de l'Estat espanyol, el procés de regularització cadastral 2013-2016, i que s'aplica als municipis que es determinen mitjançant resolució de la Dirección General del Catastro.

El passat dimecres, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, i els regidors Joan Roig i Jordi Monfort es van reunir amb veïns i veïnes per tal de clarificar diferents aspectes d'aquesta regularització i intercanviar impressions sobre el procés de revisió cadastral. Així, en aquesta trobada oberta a tothom es va acordar que l'Ajuntament donarà suport administratiu a totes aquelles persones que estiguin afectades per errors en la revisió cadastral.

Així mateix, el Regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, farà atenció personalitzada, mentre duri el procés de regularització, tots els dimarts a l'Edifici de Serveis Agraris d'Alcanar, de 12.30 a 13.30 h, i tots els dimecres al Casal de Jubilats de les Cases, de 12.30 a 13.30 h, per tal d'assessorar i acompanyar les persones afectades.

D'altra banda, cal recordar que l'Oficina de Base (Gestió d'ingressos), ubicada als baixos de l'Ajuntament d'Alcanar, atendrà en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h) qualsevol dubte, queixa o reclamació de la ciutadania sobre la liquidació tramesa.