Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tornen els espectacles familiars d'estiu al Marjal!

Tornen els espectacles familiars d'estiu al Marjal!

| Turisme

Per sisé any consecutiu, durant els mesos de juliol i agost, l’Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de l’entitat AMEIBA, ha endegat el cicle Al Marjal, que inclou tot un seguit d’espectacles a la platja Bandera Blava Les Cases- Marjal perquè els més menuts de casa i les seues famílies puguen gaudir a la mar d’una manera diferent.  

Jordi Monfort, regidor de Turisme, explica que "Al Marjal és una aposta clara pels espectacles familiars de qualitat en un indret singular i que també ens ajuda a reforçar la imatge del municipi com a destí turístic familiar".

El paratge casenc de Bandera Blava es convertirà, durant quatre tardes, en l’escenari perfecte perquè pallasses, narradores d'històries, músics i mags transmeten  il·lusió i diversió als xiquets i xiquetes. En tots els casos, a les 20 h.

“Contes de la mediterrània”, de les Germanes Baldufa, obrirà el cicle l'11 de juliol. Un espectacle viu i dinàmic en què el públic viatjarà per diferents països de les costes mediterrànies. El 18 de juliol, “Àpali família”, de Rah-Mon Roma, no permetrà que el ritme baixe mitjançant cançons i danses de creació popular. “Tot som pallasses”, de Clown Power, donarà pas a l’agost a través d'un humor efervescent. Serà el dia 8. El 29, “Espectacle”, del Mag Sergi Armentano, oferirà un final fantasiós al cicle.

Enguany, però, els espectacles Al Marjal es realitzaran mantenint la distància de seguretat per tal de prevenir la propagació de la covid-19.

>> Consultar la programació.