Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Refresca’t aquest estiu a la piscina descoberta del Complex Esportiu Municipal La Fanecada

Refresca’t aquest estiu a la piscina descoberta del Complex Esportiu Municipal La Fanecada

| Esports

Ja hi ha data d’obertura de la piscina municipal! A partir del proper 27 de juny i fins el 4 de setembre podràs refrescar-te a la piscina d’estiu. Les piscines municipals són un servei a la ciutadania per tal de fomentar l'activitat lúdica i física de grans i xiquets. L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria d'Esports, vetlla per la utilització plena i millora continuada d'aquestes instal•lacions.

L'horari de la piscina descoberta és de dilluns a divendres d'11 a 13 h, i de 16 a 19 h. Els dissabtes de 9 a 14 h i els diumenges de 10 a 14 h. El preu d'entrada està subvencionat per l’Ajuntament, per a adults i juvenils és de 3€ i per a infants i gent gran és de 2€. A partir del 31 de juliol i fins al 4 de setembre, tindrà un horari de dilluns a divendres, de 7 a 13 h i de 14 a 22 h, els dissabtes de 9 a 14 h i diumenges de 10 a 14 h.

A més, recordeu que podreu continuar accedint a la piscina coberta del CEM La Fanecada. L’horari de la piscina coberta és de dilluns a divendres, de 7 a 11 h, de 14 a 16 h, i de 19 a 22 h. Pots consultar el preu d'entrada AQUÍ. Els preus estan subjectes a la promoció d'estiu del CEM La Fanecada i els diferents bons que ofereixen des del complex. A partir del 31 de juliol i fins al 4 de setembre, les piscines climatitzades, tant la gran com la menuda, romandran tancades per poder realitzar el seu corresponent manteniment preventiu.

Què esperes? Vine a la piscina i refresca’t!