Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria per la plaça d'interventor a l'Ajuntament d'Alcanar

Oberta la convocatòria per la plaça d'interventor a l'Ajuntament d'Alcanar

| Recursos humans

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria del procés de selecció per a la provisió, mitjançant el nomenament de caràcter interí, de la plaça d'Intervenció municipal de l'Ajuntament d'Alcanar, així com la constitució d'una borsa de treball.

La plaça està integrada dins el personal funcionari d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, subescala d'intervenció tresoreria, classe segona, enquadrat al subgrup A1. 

El termini de presentació de candidatures encara no està obert, es farà públic quan es publique la convocatòria al BOPT.

En aquest sentit, la Junta de Govern Local, en sessió de data 29/12/2021, va aprovar les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió de la plaça, mitjançant concurs-oposició lliure, així com la seua convocatòria, i la creació d'una borsa de treball.  Vegeu les bases de la convocatòria (anunci BOPT i anunci DOGC).

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar