Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria d’ajuts de la plataforma Monsortirem destinats a les persones afectades pels aiguats de l’1S-2021

Oberta la convocatòria d’ajuts de la plataforma Monsortirem destinats a les persones afectades pels aiguats de l’1S-2021

| Acció Social

La Plataforma Ciutadana #Monsortirem ha fet pública la convocatòria d’ajuts a les persones afectades pels aiguats de l’1 de setembre de 2021. El termini  per a presentar sol·licituds és de l’1 de juliol de 2022 fins el 31 de juliol de 2022.

La Plataforma Ciutadana #Monsortirem, formada per membres de la societat civil d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, va néixer el mes de setembre de 2021 amb l'objectiu de canalitzar la solidaritat en forma de recursos per a la reconstrucció del municipi després dels aiguats de l'1 de setembre.

Després de portar a termes diferents accions per a recaptar fons per a la causa, com ara esdeveniments esportius o el gran concert solidari, i de recaptar també diners a través de diferents donacions directes, la junta directiva de la plataforma va aprovar les bases dels ajuts al mes de juny de 2022 i ara ha obert la convocatòria. 

L'objecte de les ajudes és finançar el restabliment dels béns personals perduts durant els fets meteorològics del passat 1 de setembre del 2021, concretament finançar: mobiliari, electrodomèstics, neteja dels espais i despeses de recondicionament d’espais. 

Les ajudes concedides a l’empara d’aquesta convocatòria, s’hauran de destinar a finançar les adquisicions produïdes entre el 2 de setembre de 2021 i el 31 d’agost del 2022.

El procediment de concessió de les subvencions objecte d’aquesta convocatòria serà el de concurrència competitiva, i s’hauran de tenir en compte tots els detalls esmentats en les Bases Reguladores Específiques per a l’atorgament d’ajuts per a esmenar els efectes produïts pels aiguats de l’1 de setembre a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. 

Les sol·licituds es poden presentar amb totes els models complimentats correctament i els documents necessaris al correu electrònic de Monsortirem, monsortirem@gmail.com, o bé de forma presencial els dies d’atenció presencial. 

L’horari d’atenció ciutadana presencial de Monsortirem serà el dia 13 de juliol de 2022, de 17 a 19 h, als Serveis Agraris (oficina de la síndica de greuges) a Alcanar, i el dia 27 de juliol del 2022, de 17 a 19 h, a la Llar de Jubilats de les Cases.

Per a resoldre qualsevol consulta, es pot contactar amb la plataforma Monsortirem a través del correu electrònic monsortirem@gmail.com, a través de les xarxes socials de Facebook i Instagram (Mon Sortirem) o bé de forma presencial a qualsevol dels i les membres de la plataforma.

A continuació s'adjunta informació necessària per al procediment de la sol·licitud:

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar