Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nous projectes executius de carrers a Alcanar i les Cases

Nous projectes executius de carrers a Alcanar i les Cases

| Urbanisme

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Alcanar han encarregat diferents diversos projectes executius corresponents a actuacions necessàries al nostre municipi. La Regidoria d’Urbanisme vol tenir en cartera projectes per a quan surten noves subvencions, a les quals el consistori podria acollir-se d’una manera àgil.

Són projectes que impliquen una actuació complexa, ja que s’hauran de canviar les voreres i la xarxa de clavegueram, però també la xarxa d'aigua i l’enllumenat. Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme i Ordenació del Territori, explica que, “una vegada finalitzada la remodelació dels Josepets i el mercat municipal i iniciades les obres de l’auditori, és el moment de tenir projectes en cartera per tal d’iniciar una nova etapa d’actuacions i inversions”.

Enguany s’ha redactat i fet l’aprovació inicial del  projecte executiu del carrer Trafalgar de les Cases, des del carrer Monturiol fins a Magallanes, i se n’ha fet l’aprovació inicial, “amb la voluntat de dignificar l’entrada a les Cases des de la rotonda, que cada vegada és més utilitzada, tant per veïns i veïnes com per persones de fora del municipi”, explica Fibla. També s’ha aprovat la urbanització dels carrers Santa Teresa, Campanar i Remei, que connecten la zona del Camí Ample i la Bassa, amb el centre d’Alcanar. Per aquest motiu, durant l’estiu, la Regidoria d’Urbanisme ha promogut diferents reunions participatives amb el veïnat, per tal de rebre’n les seues propostes i suggeriments.

D’altra banda, l’any 2018 es van redactar els projectes executius del carrer de Càlig, des de la Plaça Major fins al carrer Méndez Núñez, i del carrer Ppassatge Espanyol amb Àngel Guimerà, a Alcanar, i del tancament de les pistes poliesportives de les Cases, i se’n va fer l’aprovació inicial.