Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'edifici de Serveis Agraris Joan Gil millora les seues instal·lacions

L'edifici de Serveis Agraris Joan Gil millora les seues instal·lacions

| Agricultura i Pesca

En els darrers mesos, s'han dut a terme diverses actuacions per a continuar amb el procés d'adequació i millora de l'Edifici de Serveis Agraris, iniciat fa dos anys.

El 2016 i 2017 les actuacions es van centrar en tasques de manteniment general i pintura, així com en la millora de la sala polivalent de la planta baixa, dotant-la d'il·luminació més eficient, d'un nou sistema d'audiovisual i d'accés a internet via wifi. Enguany, ha estat el torn de la sala polivalent de la segona planta, que s'ha proveït amb els mateixos equips i on s'hi ha instal·lat un sistema de cortinatge per a millorar la qualitat de les projeccions.

Les dues sales s'han reconfigurat a fi i efecte d'aconseguir espais més amplis i versàtils, i s'ha renovat el mobiliari amb l'objectiu de fer-les més confortables i polivalents. En la sala de la planta superior, a més, s'ha habilitat una zona amb dos taules de grans dimensions que fa, alhora, la funció d'aula i d'espai de reunions, segons es configure. La renovació del mobiliari s'ha dut a terme amb el suport del programa de subvencions per a inversions en equipaments municipals d'interès ciutadà de la Diputació de Tarragona, per un import de 4.485,50 euros

El resultat d'aquestes actuacions ha suposat duplicar la capacitat efectiva de l'equipament, en tant que permet acollir simultàniament i en òptimes condicions diverses activitats i disposar d'espais més ajustats a les necessitats de cadascuna. Tot i aquestes novetats, actualment ja s'està treballant en un projecte per a millorar l'accessibilitat de l'equipament, que s'espera materialitzar en els propers anys.

D'altra banda, en el Ple del passat 5 d'abril, es va aprovar el reglament d'ús d'aquest equipament que, en endavant, regularà i establirà les condicions d'ús dels diferents espais i sales, el procediment de sol·licitud i d'autorització, la seua organització interna, el règim disciplinari, etc.

Jordi Monfort, regidor de l'àrea, justifica la necessitat d'aquesta actuació, "l'increment progressiu de l'ús d'aquest equipament que, a més, acull la pràctica totalitat de les accions formatives del Programa de Competitivitat Empresarial, fa necessari posar els mitjans per a que la ciutadania i el teixit associatiu del municipi dispose d'un equipament que respongue a les seues necessitats".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar