Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar us convida a sumar-vos al Catalunya CleanUp Challenge

L'Ajuntament d'Alcanar us convida a sumar-vos al Catalunya CleanUp Challenge

| Medi Ambient

L'Ajuntament d'Alcanar us vol convidar a participar en una iniciativa molt engrescadora. Més enllà de l'evident benefici de netejar el nostre entorn i conscienciar-nos en la importància de cuidar-lo, per exemple mitjançant el reciclat, darrera d'aquesta iniciativa hi ha dos idees molt poderoses:

L'objectiu dels creadors de la plataforma d'obtenir una espècie de "Gigafoto" o escàner en l'àmbit mundial. És a dir, a partir de cadascuna de les petites fotos d'escombraries que cadascú pugem a l'App, tindrem una visió global d'on hi ha quin tipus de brossa amb un objectiu d'entendre millor el tipus de brutor que tenim i a on la tenim. Això hauria de permetre poder proposar accions de millora ja siga educatives, d'inversions o de pressió a grups de poder econòmics o polítics.


El concepte de treballar en equip amb un objectiu compartit. Amb els xiquets i xiquetes de la casa, amb familiars, amb amics, veïns o simplement ciutadans de bona fe.
L'objectiu és arribar a recollir i fotografiar 100.000 peces d'escombraries abans del 31 d'octubre.
T'hi sumes? Et necessitem! Si us plau, ajuda'ns a fer-ne difusió.

És molt senzill, només cal seguir aquestes 4 passes i... ser optimista:

1.- Descarregar l'App LITTERATI (disponible per IOS i Android)
2.- Entrar el codi CATALUNYA
3.- Fotografiar escombraries del nostre entorn fent servir l'App
4.- Pujar les fotos des de l'App

>> Link descàrrega IOS

>> Link descàrrega Android