Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La plataforma Monsortirem recull el seu tercer premi a la Gala de la Bona Gent de Tarragona 2021

La plataforma Monsortirem recull el seu tercer premi a la Gala de la Bona Gent de Tarragona 2021

| Acció Social

Ahir a la nit es va celebrar la gala de la Bona Gent 2021 del Diari, un esdeveniment organitzat pel Diari de Tarragona amb la presència de 140 persones, entre nominats a la Bona Gent, amics i familiars i una nodrida presència institucional. 

La plataforma #Monsortirem d'Alcanar, sorgida de la solidaritat de diverses persones arran del temporal de l'1 de setembre, va ser una de les entitats guardonades, aconseguint la tercera posició amb 950 vots. A la plataforma canareva l'acompanyen l'Institut Escola Daniel Mangrané, en segona posició amb 1.790 vots, i "Todos en azul", en primera posició amb 7.584 vots.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana, va entregar el premi a la Plataforma Monsortirem i recorda que "des d'un principi hem donat suport a Monsortirem, pensem que sempre cal al costat de la gent i més en casos d'emergència com aquest. També vull destacar que el premi és molt gratificant i una recompensa per a totes les persones que han invertit el seu temps per una causa tan justa com ajudar als afectats pels aiguats".

Rosa Raga, membre de la plataforma, també va participar en l'acte i agraeix el reconeixement al Diari de Tarragona: "Seguirem endavant sempre que siga necessari. La bona gent som tots i totes! Alcanar va ser testimoni d'una gran onada de solidaritat provinent de tot el país. Sempre estarem agraïts".  

Previ a la gala, les persones i els representants de les entitats van participar en un photocall. Posteriorment, les diverses autoritats van lliurar els diplomes i trofeus als Bona Gent relacionats amb el seu respectiu municipi o activitat professional.

El rànquing dels Bona Gent va ser decidit per la votació dels internautes del Diari entre el dimecres 15 de desembre del 2021 i el dimecres 5 de gener d'aquest any.  Hi havia un total de 30 candidatures en dues categories: individual (22) i d'entitats (8), encara que una era conjunta: Creu Roja i Càritas, pel suport de les dues ONG a les persones més vulnerables durant la pandèmia de coronavirus. La gala havia de celebrar-se el gener passat, per reconèixer la tasca dels Bona Gent escollits el 2021, però el 'Diari' la va ajornar en compliment de les mesures sanitàries per lluitar contra la pandèmia de la Covid.