Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La Marxa en Favor de la Marató de TV3, suspesa per les condicions meteorològiques, adopta un format autònom

La Marxa en Favor de la Marató de TV3, suspesa per les condicions meteorològiques, adopta un format autònom

| Esports

Durant el matí del diumenge, 11 de desembre, s'havia de celebrar la marxa popular a favor de la Marató 2022. Tot i això, les condicions meteorològiques eren incertes i durant el matí de diumenge el temps no va acompanyar. Per això, l'equip organitzador de la marxa popular en favor de la Marató de TV3 va valorar no celebrar la marxa popular.

Sobre la taula es van manejar tres opcions: anul·lar la marxa, posposar-la o canviar el format. L'organització ha apostat per l'última opció, de manera que es proposa un format autònom, és a dir, les persones amb inscripció i dorsal podran fer la cursa en qualsevol dia d'aquestes festes nadalenques.

"És una decisió que no ens agrada i no és fàcil, però hem prioritzat el bé comú i seguretat de les persones participants", explica Jordi Bort, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Alcanar.

Per poder realitzar la marxa en aquest nou format has de disposar de dorsal, però si encara no el tens recorda que al despatx d'esports de l'Edifici de Serveis agraris encara pots inscriure't i participar. T'animem a realitzar fotografies al llarg del recorregut i penjar-les a les xarxes socials etiquetant a @lamaratotv3 @alcanaraj @pujadaalmontsia i @joelmarmolentrenador.

L'organització ha mantingut l'entrega d'obsequis que s'entreguen un cop acabada la marxa. En aquest cas, per recollir-lo heu de visitar el despatx d'esports (Edifici Serveis Agraris) i podreu adquirir la bossa d'obsequis.

El recorregut estarà marcat durant totes les Festes Nadalenques. L'organització anirà revisant periòdicament les indicacions per garantir el guiatge en cintes i marques.