Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’esplai de la Gent Gran d’Alcanar romandrà obert els pròxims mesos

L’esplai de la Gent Gran d’Alcanar romandrà obert els pròxims mesos

| Gent gran

El mític equipament  de l’Esplai de la Gent Gran d’Alcanar, situat al carrer de Ramon i Cajal, seguirà obert els pròxims mesos.

A finals de l’any passat, la Fundació “la Caixa”, que durant els últims 42 anys ha cedit l’espai a l’entitat, va anunciar que el 31 de gener tancaria les portes de l’equipament per un canvi d’estratègia de la fundació.  En aquell moment, el consistori es va posar a treballar de la mà de l’esplai per a buscar solucions a una situació que afecta a una cinquantena de persones que utilitza habitualment l’equipament.

El 30 de gener, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, Cristina Segura, directora del Programa de Gent Gran de la Fundació "la Caixa" i membres de la junta de l'Esplai de l'Associació de Gent gran l'Esplai es van reunir per a buscar alternatives amb l'objectiu que l'esplai continue tenint un lloc de reunió per als seus membres. Així mateix, es van emplaçar a seguir treballant conjuntament durant els pròxims mesos pel bé de les persones grans d'Alcanar.

L’entitat l’Esplai de la Gent Gran d’Alcanar compta amb 800 membres i històricament ha utilitzat el local de la Caixa per a reunir-se, prendre cafè, organitzar berenars, jugar a cartes, conversar o realitzar diferents activitats, tot i que a hores d’ara la majoria de tallers es realitzen al Casal Cívic Trinitari Bel.