Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ja es pot consultar l’agenda cultural de juny a agost, Cultiva’t!

Ja es pot consultar l’agenda cultural de juny a agost, Cultiva’t!

| Cultura

Avui donem la benvinguda al mes de juny, ja tenim més a prop l’estiu! I amb l’inici d’aquest mes estiuenc arriba la programació cultural  de l’estiu, impulsada per la Regidoria de Cultura, sota el lema #AlcanarViverCultural. 

Presentacions literàries, concerts, contacontes... són algunes de les activitats culturals organitzades per l’Ajuntament i les entitats del municipi previstes per aquest estiu. Podeu consultar la programació (PDF) que va des del 4 de juny fins al 31 d'agost des d’aquí. Pròximament també es faran públiques la resta d'activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alcanar: cinema a la fesca, cicle de concerts infantils Al Marjal,... 

L'Ajuntament d'Alcanar ha reactivat l'agenda cultural del municipi, anomenada Cultiva’t, per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb a intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania. L’agenda cultural es publicarà almenys tres vegades a l'any, tant en versió impresa com digital, per tal d'arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar