Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscriu-te a les activitats de primavera que ofereix el Casal Cívic d'Alcanar

Inscriu-te a les activitats de primavera que ofereix el Casal Cívic d'Alcanar

Ja fa uns anys que el Casal Cívic d’Alcanar dinamitza el municipi i ofereix un ampli programa d’activitats per a tothom, petits, joves i adults. 

El Casal Cívic és un espai obert per a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col•lectiu.

Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat. 

Entre la programació d'aquesta primavera, des de l’abril fins al juny de 2023, que ofereix el Casal es troben activitats físiques, jocs de taula, exposicions, treballs manuals, tallers o conferències, entre moltes altres. Les inscripcions es faran la setmana del 20 al 24 de març en horari d’equipament.

Pots inscriure't de manera presencial al Casal Cívic. Recorda que té les portes obertes de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h, i els dissabtes de 10 a 13.30 h, i de 16 a 21 h.

>> Pots veure totes les activitats AQUÍ.