Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscripcions obertes a la XIII Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

Inscripcions obertes a la XIII Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

| Cultura

La Mostra de Poesia Oberta d’Alcanar s’organitza cada primavera de l’any 2010 ençà. Tomàs Camacho és l’organitzador de l’esdeveniment, que compta amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura. El seu objectiu és aconseguir una àmplia trobada de poetes de diferents tendències, per tal de posar-los en contacte entre ells i amb el públic d’Alcanar. 

Per a participar en la mostra, cal fer arribar un vídeo, d’una durada màxima de tres minuts, de recitació poètica a mostrapoesiaalcanar@gmail.com, amb la data límit del 18 de febrer de 2022. Els poemes han de ser originals i no han d’estar sotmesos a drets d’autor. L’enllaç serà publicat al bloc http://alcanarpoesia.blogspot.com. 

A més, els poetes participaran en la lectura pública que tindrà lloc a Alcanar el dissabte 26 de març, o en una data alternativa si les circumstàncies de la pandèmia obliguen a canviar la data prevista. Es limitarà, per capacitat organitzativa, a un màxim d’unes 30 participacions, per rigorós orde de recepció dels poemes. Tot i així, la Mostra no vol ser excloent i qui hi tinga interès podrà publicar el seu poema, com a comentari, al bloc. Sent que es tracta d’una mostra, no hi haurà premis, però els autors i autores participants podran posar a la venda els seus llibres i rebran un diploma de participació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar