Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inaguració de la IV Mostra d’Arts i Flors als Balcons

Inaguració de la IV Mostra d’Arts i Flors als Balcons

| Cultura

"Art i Flors als balcons" arriba amb la seua quarta edició per mostrar a Alcanar l'art al carrer. Enguany reuneix 47 obres d'artistes canareus o vinculats al municipi. L'exposició és un al•licient més per passejar per Alcanar, del 30 d'abril al 15 de maig, admirant les obres d'art que engalanaran el carrer Generalitat, la plaça Major, el carrer Felip Pedrell i les places del Peó i del Camí Ample.

Es donarà el tret de sortida amb l’acte d’inaguració que tindrà lloc el dissabte 30 d’abril, a les 19h, a la plaça de l’Ajuntament, on es retrà un homenatge al pintor Narcís Galià, catedràtic a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi i director de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar durant més de 25 anys. Els professors de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar David Llao (piano) i Rosa Juan (flauta) amenitzaran l’acte. En acabar, tindrà lloc una visita guiada al llegat de Narcís Galià a la Casa O’Connor. 

Posteriorment, el dia 1 de maig, a les 19.30 h, es farà un recorregut per l’itinerari de les obres, comentat pels seus autors. La sortida serà des de la Plaça de l’Ajuntament. 

>> Per més informació sobre la IV Mostra d'Arts i Flors als Balcons fes click aquí

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar