Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Els jugadors del CIPTE reben la Jornada de Tecnificació organitzada per la Federació Catalana de Futbol

Els jugadors del CIPTE reben la Jornada de Tecnificació organitzada per la Federació Catalana de Futbol

| Esports

El proper dilluns, 23 de gener, Alcanar es convertirà en la seu de la Jornada de Tecnificació a càrrec dels diferents entrenadors de la selecció catalana de futbol sala. Es tracta d'una jornada que organitza la Federació Catalana de Futbol amb els clubs federats arreu de Catalunya. En aquest cas, els jugadors del CIPTE seran els protagonistes d'aquesta trobada.

Les classes magistrals tindran lloc al Pavelló Poliesportiu d'Alcanar, on els jugadors de les diferents categories rebran consells per perfeccionar les seues habilitats tècniques de la mà d'especialistes de futbol sala i formadors que han dissenyat una sessió amb l'objectiu de millorar la tècnica individual. La tarda es dividirà en tres torns; a partir de les 18 h, els més petits, les categories Prebenjamí i Benjamí, seran els primers a rebre les primeres indicacions dels seleccionadors. Seixanta minuts després sortiran a la pista els jugadors de la categoria Aleví i Infantil i, finalment, els cadets seran els encarregats de concloure la jornada.

Josep Forcadell, entrenador de l'equip canareu, ha explicat que des del club "ens mostrem agraïts i contents de rebre aquesta jornada al municipi". Forcadell també ha agraït "el suport incondicional de l'Ajuntament d'Alcanar, especialment de Jordi Bort, des de la Regidoria d'Esports".

Ja fa anys que el CIPTE desenvolupa una tasca important en la formació i foment de l'esport, tant en l'àmbit comarcal com autonòmic. A més, conforma un dels equips més destacats del panorama futbolístic. En aquest sentit, Jordi Bort, regidor de l'àrea, ha volgut dedicar unes paraules d'agraïment "a totes les persones que ho han fet possible, però especialment a Josep Forcadell i Pau Castro per la seua predisposició a organitzar activitats com aquesta".

Per acabar la trobada, els representants de l'Ajuntament d'Alcanar seran els encarregats de donar els obsequis als diferents entrenadors que han fet possible la jornada de tecnificació

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar