Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El punt d'informació LGTBI obrirà portes el 16 d'octubre al Casal Jove d'Alcanar

El punt d'informació LGTBI obrirà portes el 16 d'octubre al Casal Jove d'Alcanar

| Joventut, Participació ciutadana

L’Ajuntament d’Alcanar i l’Associació Mediterrània LGTBI han impulsat un nou projecte al municipi per la igualtat, la diversitat i la inclusió de les persones LGTBI. El servei serà una realitat a partir del divendres 16 d’octubre, quan s’obrirà el punt d’informació LGTBI al Casal Jove. Membres de l’entitat hi seran una vegada al mes per a oferir suport i ajuda a totes aquelles persones que ho necessiten.

Àngel Joan Ros, president de l'entitat, ha explicat que "l’assessorament que arriba des d’una entitat d’igual a igual és fonamental per a eliminar barreres" i ha destacat que "el servei s’orienta a tota la societat però amb una atenció especial a les persones joves i des d’un enfocament que toca tots els àmbits de la vida."

Tot i que presencialment hi seran el tercer divendres de cada mes, des de l’entitat avisen que estaran disponibles sempre que siga necessari al Whatsapp 644 01 31 53 o al correu electrònic mediterranialgtbi@gmail.com. A més s'ha dissenyat una breu enquesta digital entre els joves per donar a conèixer els seus interessos i les seues necessitats a l'hora de dissenyar cursos o tallers per part de l'entitat.

Entre els serveis que oferiran hi ha el d'atendre consultes i dubtes sobre pràctiques més segures per a reduir la incidència de les infeccions de transmissió sexual. També es realitzaran proves ràpides de detecció, de forma gratuïta, anònima i confidencial, així com la distribució de preservatius masculins i femenins.

La regidora de Joventut, Meritxell Ulldemolins, explica que "li havien fet arribar la necessitat de disposar d’un servei com aquest i que va ser molt fàcil, una vegada va contactar amb Ros, posar-lo en marxa."

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar