Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Dèsset alumnes aconsegueixen el diploma de ‘Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris’

Dèsset alumnes aconsegueixen el diploma de ‘Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris’

| Agricultura i Pesca

Aquest mes de desembre un total de dèsset persones han obtingut el diploma de ‘Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris’, en el marc del Programa de competitivitat empresarial 2017 de l’Ajuntament d’Alcanar. 

El curs, organitzat per l’Ajuntament i impartit per l’Escola de Capacitació Agrària d’Amposta, ha tingut una durada de 60 hores i s’ha realitzat del setembre al novembre. 

Els alumnes són majoritàriament professionals de la citricultura, però també propietaris d’explotacions amb altres ocupacions, ja que és imprescindible disposar d’aquesta titulació per a fer els tractaments necessaris a les plantacions. 

 “La Regidoria d’Agricultura té previst repetir aquesta formació l’any vinent i ampliar l’oferta de cursos, atesa la bona acceptació d’aquests i la creixent demanda per part del sector”, explica Jordi Monfort, regidor de l’àrea.