Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Comencen les obres de millora a la carretera N-238 (Ulldecona - Vinaròs)

Comencen les obres de millora a la carretera N-238 (Ulldecona - Vinaròs)

| Avisos
El projecte de millora a la carretera N-238 (Ulldecona - Vinaròs) compta amb un pressupost de 12,8 milions d'euros per part del Ministeri de Foment i suposarà atendre una reivindicació històrica per part dels veïns del Baix Maestrat i el sud del Montsià. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Pavasal i preveuen l’ampliació del traçat, la millora de la seguretat viària, la reordenació de tots els accessos a la via i l'adequació de les connexions amb l’AP-7. Així mateix, també inclouen la millora de l’accés a Alcanar, un dels trams més perillosos de la via. El temps d'execució serà de 30 mesos.

Cada dia circulen per l'N-238 prop de 8.900 vehicles, entre ells uns 1.400 pesats. Amb les obres sobretot es donarà una major seguretat per als conductors amb l’ampliació de la plataforma de la carretera i la creació de vorals amb una amplada d’1,5 metres, fins ara inexistents en molts trams del vial.

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha mostrat la seua satisfacció per l'inici dels treballs: "És una infraestructura molt necessària per al municipi i llargament reivindicada. Dintre d'uns mesos, gràcies al treball conjunt dels  ajuntaments de Vinaròs,  Ulldecona i Alcanar, este nexe d'Unió entre el país valencià i Catalunya serà una realitat." Roig ha volgut recordar, que "aquesta és l'obra que tanca el cercle. Amb l'àngol i la rotonda de les Cases, el nostre municipi finalment gaudirà dels accessos dignes que es mereix en les zones d'entrada més importants".
 
 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar