Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar s’omple de vida amb l’arribada de Nadal: en marxa concursos per a promoure el comerç local

Alcanar s’omple de vida amb l’arribada de Nadal: en marxa concursos per a promoure el comerç local

| Comerç

En aquesta època de l’any hi ha moltes propostes d'activitats que ens inviten a sortir al carrer i a gaudir de la màgia de Nadal. Per aquestes dates tan especials, l’Ajuntament també ha volgut dinamitzar i promoure la compra en el comerç local aprofitant que s'incrementen les vendes en els establiments.

Coincidint amb el tret de sortida d’aquestes festes, avui  3 de desembre, amb la celebració de la tradicional encesa de llums, aquest any s'ha treballat conjuntament des de l’Àrea de Desenvolupament Local i la Regidoria d’Educació per tal d'implicar també al comerç local.

D'aquesta idea naix el primer concurs d’aparadors i decoració nadalenca dels comerços locals. El concurs, on participen 24 establiments d’Alcanar i les Cases, comença avui juntament amb l’encesa de llums, de manera que, en el moment d’obrir l’enllumenat nadalenc també s'obriran les llums dels comerços participants.

El concurs estarà actiu d'avui, 3 de desembre, fins al dia 20 de desembre.

En aquest concurs s’atorgarà un premi al guanyador, escollit per un jurat oficial, que visitarà els diferents establiments. Al mateix temps, la ciutadania també té l’opció de dir la seua i, a través d’un formulari en línia que poden trobar als diferents mitjans de comunicació de l’Ajuntament i d’Alcabàs poden votar, també fins al dia 20, quin és l’aparador que més els hi agrada.

>> Pots votar el teu aparador preferit AQUÍ

L’aparador guanyador del jurat popular també rebrà un premi, i a més, entre totes les persones que hagen efectuat el seu vot a través dels formularis, es farà un sorteig d’un premi consistent en un lot de Nadal de productes de proximitat i dos llibres de temàtica local. S’espera poder fer públics als guanyadors i els seus premis el dia 22 de desembre. Tot i això, es pot gaudir dels aparadors que ha preparat cada establiment fins al 7 de gener.

En la mateixa línia, i lligat al concurs, s’ha organitzat el “joc del concurs d’aparadors”. Aquest joc consisteix a emplenar uns mots encreuats amb les paraules que podem trobar als aparadors dels diferents establiments participants. En aquesta ocasió, aprofitant la durada dels aparadors, hi ha temps fins al 5 de gener per poder portar els mots encreuats, correctament emplenats, a un dels punts de recollida que estan ubicats a l’Ajuntament d’Alcanar i a les biblioteques d’Alcanar i les Cases, on hi ha unes urnes per a depositar el paper del joc.

D’entre totes les persones que participen, es realitzarà un sorteig d’un premi consistent en un lot de Nadal de productes de proximitat i dos llibres de temàtica local.

A més, del 20 al 23 de desembre, podrem gaudir de música en directe als carrers del nostre municipi. Amb aquesta acció es vol aconseguir que la gent surta a passejar la setmana més important d’aquestes festes i fer que els carrers s’omplin de vida. Els músics, que tocaran en benefici de la Marató de TV3, s’ubicaran en diferents punts del municipi de manera que els carrers s’ompliran d’alegria i de música. Cal agrair a la Banda Municipal de Música d’Alcanar, l’Agrupació Musical Canareva i l’Escola Municipal de Música d’Alcanar la seua implicació i participació en aquesta activitat.

Per altra banda,  avui  també s'ha iniciat  la campanya de la Federació de Comerç d'Alcanar (FECOAL) i que durarà fins al 5 de gener. Amb aquesta iniciativa, per a la qual s’ha comptat amb la plataforma Alcabàs!, es vol premiar les compres fetes al comerç local a través d’Alcabàs! sortejant entre totes aquelles persones que facen una compra als establiments adherits  4 xecs valorats en 100 €, per poder gastar en aquests comerços.

I recorda... tu també pots fer gran el Nadal comprant al comerç local!