Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies XX mercat ibèric de Sant Miquel

XX mercat ibèric de Sant Miquel

| Cultura

Un any més, Alcanar enceta la tardor rememorant el seu passat ibèric, amb la celebració del Mercat Ibèric de Sant Miquel, els dies 24  i 25 de setembre.

Coincidint amb la vintena edició, la programació del Mercat Ibèric d’Alcanar ha donat un gir per convertir-se en un espectacle cultural. Els carrers del nucli antic d’Alcanar es tornaran a omplir de vida, a més de les demostracions d’arts i oficis antics i de les paradetes de productes artesanals,  es podran trobar campaments de vida ibèrica, tallers molt diversos que aproparan els visitants a les costums de l’època, actes culturals i familiars, així com un bon grapat d’activitats per als més menuts de casa. 

En aquest vintè aniversari, a més, el Mercat Ibèric ve ple d’altres novetats, com ara la presentació del primer llibre sobre l’assentament de Sant Jaume-Mas d’en Serrà o una exposició, organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre,  sobre els canvis en el sistema de producció tèxtil de l’època.

Amb l’objectiu de difondre el ric patrimoni iber del municipi,  també s’han organitzat jornades de portes obertes i visites guiades gratuïtes al poblat ibèric de la Moleta del Remei, al Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers-Casa O’Connor, així com al nucli al nucli antic d’Alcanar. 

 Prem AQUÍ per veure el programa

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar