Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Política Territorial publica els ajuts de 2,5 MEUR pels aiguats d'Alcanar, que es destinaran a reparar infraestructures municipals i xarxa viària

Política Territorial publica els ajuts de 2,5 MEUR pels aiguats d'Alcanar, que es destinaran a reparar infraestructures municipals i xarxa viària

| Subvencions

El Ministeri de Política Territorial ha publicat les resolucions dels tres convenis amb la Generalitat per la gestió dels ajuts de 2,5 MEUR destinats a pal·liar els danys dels aiguats d'Alcanar.

L'import concedit es destinarà a fer front a les despeses derivades de les diferents actuacions que s'han executat per tal de restablir els béns i serveis municipals afectats pels aiguats de l'1 de setembre de 2021. En aquest sentit, Joan Roig, alcalde d'Alcanar, fa una valoració optimista, però afirma que "aquest import correspont al conveni que s'ha signat des de l'Estat Espanyol, però cal esperar a saber quina es la xifra que finalment es confirma per a la subvenció. També caldrà estudiar les condicions, ja que en edicions anteriors aquestes eren difícilment assumibles per a un ajuntament menut com el d'Alcanar".

La subvenció, acordades pel Consell de Ministres i gestionades per la Generalitat, es destinaran a reparar infraestructures municipals (equipaments o instal·lacions) i la xarxa viària.