Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obres de millora a l'Oficina Delegada de les Cases

Obres de millora a l'Oficina Delegada de les Cases

| Urbanisme

L’Ajuntament d’Alcanar ha començat les tasques d’arranjament de l’Oficina Delegada de les Cases amb l’objectiu de millorar aquest equipament públic i donar-li nous usos.

Les actuacions consisteixen a substituir tots els tancaments de fusteria antiga per altres de fets amb material de PVC, que garantirà l’aïllament acústic i tèrmic i millorarà la imatge de l’edifici. D’altra banda, la porta d’entrada a l’edifici, que fins ara estava situada al xamfrà, es traslladarà al carrer Joan Miró. D’aquesta manera es garantirà l’accessibilitat. L’actuació té un cost de 17.436,86 € (IVA inclòs) i serà realitzada pel cos d’operaris de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis i l’empresa subministradora del material.

En una segona fase està previst de reformar tota la part interior de l’edifici, millorant l’oficina i ordenant totes les plantes. Tal com explica Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, “l’Ajuntament va encarregar, el 2019, el projecte de rehabilitació de l’edifici i enguany es preveu començar l’obra de la planta baixa”. 

De fet, està previst que la planta baixa albergue un punt de registre on es puguen fer tràmits bàsics sense haver de desplaçar-se a la casa de la vila, i també un punt d’atenció dels regidors i regidores a la ciutadania. 

L’objectiu d’aquesta actuació també és arranjar el conjunt de l’equipament i fer-lo més funcional. “D’aquesta manera millorarem i ampliarem els serveis, ja que volem aproximar, encara més, l’Ajuntament i l’Administració a la gent de les Cases”, afig la qui també és regidora de les Cases.