Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria del procés selectiu del professorat de l'EMMA per a substitucions

Oberta la convocatòria del procés selectiu del professorat de l'EMMA per a substitucions

| Recursos humans

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria per a la creació de borses de treball de professor/a de música per a les següents especialitats: Flauta travessera- Clarinet- Saxo- Oboè- Fagot- Trompeta- Trombó- Bombardí/tuba- Trompa- Violí- Viola- Violoncel- Contrabaix- Piano- Piano modern- Percussió- Guitarra clàssica- Guitarra Elèctrica- Baix elèctric- Bateria- Cant- Llenguatge musical (clàssic)- Llenguatge musical (modern).

Les persones aspirants que superen el procés selectiu passaran a formar part de les borses de treball (professor/a de música) per a cobrir possibles vacants, baixes i substitucions. El termini per a presentar les sol·licituds  finalitza el 6 d'abril, inclòs.

>> Consulteu les bases de la convocatòria i descarregueu la instància aquí.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 9/02/2022, va aprovar les bases reguladores del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de diverses places de professorat de música de l’Escola Municipal de Música de l’Ajuntament d’Alcanar, en règim de personal laboral temporal (subgrup A1), així com la seva convocatòria.