Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou horari als punts de suport per descarregar el Certificat Covid

Nou horari als punts de suport per descarregar el Certificat Covid

| Salut

En un context sanitari d'augment de nous casos de covid-19, la Generalitat obligarà, en els pròxims dies, a presentar el certificat covid per a entrar a la restauració, comerços i gimnasos.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Alcanar ha apostat per a activar dos punts de suport per a ajudar els veïns i veïnes del municipi que tenen pocs recursos tecnològics a descarregar el certificat covid.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, ha explicat que "aquests punts s'han instaurat amb l'objectiu facilitar l'accés de tota la ciutadania als diferents serveis del municipi".

Els punts de suport estaran actius tots els dimarts i dijous, de 10 a 12 h, del 30 de novembre al 23 de desembre a l'Edifici de Serveis Agraris Joan Gil d'Alcanar i al Casal de Jubilats de les Cases.

Tot i això, davant la demanda i tenint en compte el proper pont de desembre, demà dijous dia 2, es canviarà i s’ampliarà l’horari d’atenció: de 9 a 13 h, a l'Edifici de Serveis Agraris Joan Gil d'Alcanar i de 15 a 19h a la Llar de Jubilats de les Cases. A més, s'ampliaran els serveis de forma coordinada amb el Cap Alcanar, de manera que es podrà tramitar la Meva Salut i es podrá descarregar el Certificat Covid.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar