Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món rural per a exposició fotogràfica

L'Ajuntament demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món rural per a exposició fotogràfica

| Agricultura i Pesca
Les dones canareves sempre han estat vinculades a la terra. Representades per la figura de la dona treballadora que destaca al bell mig de la plaça major d'Alcanar, durant generacions han contribuït a fer realitat el cultiu de cítrics, com a dones agricultores i com a mestresses de casa, malgrat que massa vegades no han estat reconegudes per salaris dignes ni per càrrecs directius en les empreses del sector.
 
Ara l'Ajuntament d'Alcanar vol  homenatjar a totes les dones rurals i té com a objectiu organitzar una exposició fotogràfica sobre la seua figura en el marc de les Jornades citrícoles d'Alcanar d'aquest any.
 
El consistori fa una crida a tothom que tinga fotografies, tant antigues com actuals, de la dona vinculada al món rural, per a poder muntar l'exposició‼️
Les persones interessades a aportar fotografies poden dirigir-se a l'estudi de fotografia Espuny Fotògraf de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, amb data límit 28 d'octubre de 2021. La digitalització de la imatge es farà al mateix moment en aquest establiment i les persones s'emportaran les seues fotografies.

Un any més, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i l'Ajuntament d'Alcanar, organitzen les Jornades Citrícoles d'Alcanar, un referent en el món de la citricultura, que arriben a la vint-i-vuitena edició.
 
Fotografia cedida per Remei Vila Alfara.