Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Pla director urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles de la Generalitat en exposició pública

El Pla director urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles de la Generalitat en exposició pública

| Urbanisme

La Generalitat de Catalunya ha fet l’aprovació inicial, i la publicació corresponent al DOGC, del Pla director urbanístic (PDU) de revisió dels sòls no sostenibles de Malgrat de Mar a Alcanar.

Actualment, el document es troba en exposició pública (del  6 de setembre al 9 de novembre) i, per tant, també està obert el període per a presentar-hi al•legacions.

El PDU de la Generalitat ha revisat trenta àmbits del municipi d’Alcanar amb diferents qualificacions: sòl urbanitzable no delimitat, sòl urbanitzable delimitat, sòl urbà no consolidat i sòl urbà consolidat.

En aquest enllaç la ciutadania pot consultar el document i observar si té algun terreny en propietat afectat pel PDU de la Generalitat. 

L’Ajuntament d’Alcanar posa a disposició de la ciutadania el telèfon 977732013 i el correu electrònic ajuntament@alcanar.cat per a demanar consultes o aclariments.

Per a més informació pots fer click AQUÍ.