Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar revallida el segell infoparticipa per vuitè any consecutiu

Alcanar revallida el segell infoparticipa per vuitè any consecutiu

| Comunicació i Transparència

L’Ajuntament d'Alcanar ha aconseguit, per vuitè any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació del web municipal, amb un impressionant 94,23%.

Marc Chavalera, alcalde en funcions, va recollir el guardó ahir a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). “Revallidar el segell és un reflex del compromís de l'equip de govern per la transparència i el bon govern. Seguirem treballant per donar totes les garanties de confiança i credibilitat a la ciutadania a través del web municipal”, va afirmar.

L'Ajuntament d’Alcanar ha validat 49 dels 52 indicadors avaluats per la UAB. D’aquesta manera, Alcanar manté la primera posició al Montsià en termes de transparència i qualitat en la comunicació municipal.

El grup d’Investigació Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB avalua uns indicadors que responen a cinc preguntes bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Aquest nou reconeixement reafirma l'engagement de l'Ajuntament d'Alcanar amb la transparència i la participació ciutadana, demostrant una vegada més la seva dedicació a millorar la relació amb els seus ciutadans i a proporcionar-los la informació necessària per a una millor comprensió de la gestió municipal.