Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda XVI Trobada de vehicles clàssics a les Cases d'Alcanar

XVI Trobada de vehicles clàssics a les Cases d'Alcanar

| Activitats

Un any més, l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració del teixit associatiu, ha organitzat una variada programació que comptarà amb diferents activitats que es desenvoluparan durant la temporada estival a les seues platges. A continuació es presenta el programa d'activitats, un projecte que reunirà una oferta d'entreteniment per a tots els públics i que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Dins aquestes activitats no podia faltar la XVI Trobada de vehicles clàssics. Ja fa més de 10 anys que aquesta celebració té lloc anualment a les Cases. Serà aquest dissabte, 23 de juliol, al recinte portuari de les Cases, quan tindrà lloc aquesta trobada i creiem que pot ser una bona oportunitat de passar una bona estona i gaudir dels vehicles d'antics temps. Podreu visitar la trobada durant set hores aproximadament, des de les 11:30 h fins a les 17 h.

Per poder participar en la concertació cal inscriure't trucant a aquest número: 619 751 062. Tens temps fins al mateix dissabte, 23 de juliol, a les 12h.

A més, aquesta concentració es translladarà a diferents pobles de les comarques ebrenques al llarg d'aquest estiu: l'Ampolla, Ulldecona o l'Aldea seràn algunes de les destinacions.

Serà un gran dia. Animeu-vos!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar