Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Viu la revetlla de Sant Joan a Alcanar

Viu la revetlla de Sant Joan a Alcanar

| festes

L'Ajuntament d'Alcanar i diferents entitats del municipi han preparat una programació variada per a celebrar la Revetlla de Sant Joan a Alcanar i les Cases combinant tradició, lleure i música.

La flama del Canigó arribarà a la plaça de la Bassa d'Alcanar la vespra de Sant Joan a les 19:30 h de la tarda, seguidament hi haurà el repartiment de la coca i l'espectacle d'animació familiar i malabarismes amb "La bicicleta"

Tots els actes són organitzats per l'Ajuntament d'Alcanar amb la col•laboració de la Colla Gegantera i de Dolçainers d'Alcanar, el CIPTE, el Femení Alcanar C.F la Comissió d'Entitats de les Cases i l'Associació de Veïns les Cases.

L'Ajuntament d'Alcanar s'afegeix a les recomanacions que es fan des del Departament d'Interior i Protecció Civil mitjançant la campanya divulgativa 'Revetlles amb precaució' amb l'objectiu de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Així mateix, s'informa que les persones que vulguen realitzar una foguera de Sant Joan hi han de sol•licitar l'autorització a les oficines de l'Edifici de Serveis Agraris d'Alcanar.