Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Taula-debat sobre música, cultura i educació

Taula-debat sobre música, cultura i educació

| Cultura

Després de dos anys de pandèmia les activitats culturals tornen a omplir les agendes. Ara és el torn de l'AMC, l'Agrupació Musical Canareva, la que ens presenta la seua programació per a la primavera. Durant els mesos de març, abril, maig i juny ens sorprendran amb concerts, audicions i espectacles. 

Aquest dissabte, 28 de maig, a les 19.00h i a l'Agrupació Musical Canareva es celebrarà la taula-debat sobre música, cultura i educació amb la partipació de Victòria Almuni, directora dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, Mercè Gisbert, doctora en Ciències de l’Educació i ex-membre del CONCA, Pep Vila, flautista, pianista, director de banda i cor, compositor i cantant i Joan Roig, alcalde i regidor de cultura de l’Ajuntament d’Alcanar. També hi haurà la participació de Jorge Martorell com a moderador.                                                              

L'acte és un espai de debat públic obert a la ciutadania, en el que s’aborden temes com la cultura, l’educació i la música, que són molt presents en la realitat social del nostre territori                                                   

Cal reservar enviant whatsapp al 666440789 i indicar el nombre d'assistents. 

T'esperem!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar