Alcanar.cat

Formulari de cerca

Quinquennals 2019

| Festes majors

A les nostres festes modernitat i tradició conviuen en un mateix espai temporal i per aquest motiu l'Ajuntament ha preparat un programa que pretén arribar a tots els gustos i sensibilitats.

La programació de les Festes Quinquennals inclou actes litúrgics, concerts per a totes les edats, espectacles, teatre, exposicions, gegants, correbars, competicions esportives, concursos, propostes juvenils, gastronomia i promoció del patrimoni.

>> CONSULTEU LA PROGRAMACIÓ

Com a novetat, enguany s'instal•larà una carpa que, juntament amb el Centre Cívic, permetran ampliar el nombre de propostes musicals. En l'àmbit familiar destaca l'obra de teatre "La princesa en Texans" que tindrà lloc el primer diumenge de festes a les Cases i el concert de Reggae per xics/ The Penguins que se celebrarà a Alcanar el segon dissabte.

Els plats forts d'aquesta programació són l'espectacle de la Lloll Beltran "El secret de la Lloll", que tindrà lloc del dijous, 10 d'octubre, el concert d'Alfred García per al públic més jove, el 5 d'octubre, i també el d'Els Pets, el 12 d'octubre.

La Regidoria de Festes vol expressar un sincer agraïment a totes les persones i entitats que han contribuït a fer que aquest programa siga el més ampli i inclusiu possible.