Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Programa d’actes de l’exposició de bonsais de primavera 2022

Programa d’actes de l’exposició de bonsais de primavera 2022

| Activitats

L’Associació d’Amics del Bonsai d’Alcanar és un grup d’amants dels bonsais i de les arts japoneses que hi estan relacionades. És un grup de persones de totes les edats i amb professions ben diverses que compartim una mateixa afició. Es reuneixen un cop per setmana per treballar els nostres arbres i plantes i també per compartir experiències i coneixements.

Al llarg del cap de setmana, els dies 7 i 8 de maig, a més de poder gaudir de l’exposició de bonsai que ens han preparat, també es realitzaran algunes activitats relacionades amb la mateixa.

D’una banda, podreu demanar una visita guiada personalitzada a algun dels membres, els quals us mostraran l’exposició des d’un altre punt de vista, mostrant-vos detalls en els quals no us havíeu fixat i explicant-vos el per què de les coses.

A més, hi haurà dues taules de treball, en les quals es treballaran alguns arbres i també altres elements expositius com poden ser les plantes d’acompanyament i els kusamonos (composicions de plantes herbàcies que ocupen un sol espai expositiu). Durant les taules de treball, podreu veure els treballs que es realitzen a la primavera i també podreu preguntar tot allò que vulgueu saber a partir dels treballs realitzats.

Us animem a participar en les diferents activitats, ja que us ajudaran a anar més enllà de l’observació d’una obra d’art i us permetran gaudir dels espais expositius que us hem preparat.

>> Consulta el programa d'actes fent click aquí

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar