Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Lali BeGood presenta "El jardí secret"

Lali BeGood presenta "El jardí secret"

| Concert

Un any més arriben els espectacles més esperats pels xiquets i xiquetes del municipi. Durant els mesos de juliol i agost, l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de l'entitat AMEIBA, ha endegat el cicle Al Marjal, que inclou tot un seguit d'espectacles a la platja Bandera Blava Les Cases- Marjal perquè els més menuts de casa i les seues famílies puguen gaudir a la mar d'una manera diferent.

Aquest cap de setmana serà el torn de Lali Begood, una cantautora vibrant, imprevisible i genuïna, amb cançons i històries sobre el creixement i l’educació. El seu últim àlbum, El Jardí Secret, és un viatge emocional amb un peu a la pista de ball; deu temes que transiten pel funk, el reggae, el folk, el rock, el pop, la ranxera i el dixieland. 

Sera aquest diumenge, 24 de juliol, a les 20 h, quan la cantautora i la seua banda presentaràn el seu nou espectacle, El Jardí Secret, el nou espectacle familiar amb que la banda aconsegueix tocar a grans i petits amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió de les emocions, l’estar aquí i ara, la grandesa de l’amor o l’excés de materialisme… sempre des de la complicitat i l’alegria dels que fan el que estimen. Amb el multiestil com a bandera aniran del funky al reggae, de l’ska al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica. 

Espectacle recomanat de 3 a 10 anys.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar