Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda L’èxit cinematogràfic “Alcarràs” es projectarà al cinema d’estiu

L’èxit cinematogràfic “Alcarràs” es projectarà al cinema d’estiu

| Activitat

Amb l'arribada del bon temps torna el "Cinema d'Estiu", un cicle de pel·lícules familiars que s'estén al llarg dels tres nuclis urbans del municipi i que té com a objectiu oferir una programació de films per a passar les caloroses nits d'estiu a l'aire lliure.

Una de les projeccions que destaca dins la cartellera que l'Ajuntament ha preparat, és la pel·lícula 'Alcarrás', dirigida per Carla Simón. Rodada en català, va guanyar l'Os d'Or a la setanta-dosena edició de la Berlinale i es va convertir en la primera pel·lícula de la història en aquesta llengua a rebre aquest guardó.

Ambientada a Alcarràs (el Segrià), la trama consisteix en un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles, que gira al voltant de la intenció d'instal·lar plaques solars en una parcel·la agrícola dedicada fins ara al cultiu del presseguer, cosa que empeny els membres de la família Solé a retrobar-se.  'Alcarràs' es podrà veure el divendres 22 de juliol, a les 22 h, a la plaça del Barranc a les Cases d'Alcanar. Prèviament, Joan Roig, alcalde d'Alcanar i regidor de Cultura, farà una presentació de la projecció i, posteriorment, el guionista d'Alcarràs, Arnau Vilaró, farà un col·loqui

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar