Alcanar.cat

Formulari de cerca

Festes de Maig

| festes

L'Ajuntament d'Alcanar presenta el programa de festes de maig 2022, que celebrarem del 14 al 22 de maig. Els carrers d'un poble són vius quan els omplim de gent, de música, de color i de festa. Aquest és l'esperit que projecten les nostres festes de maig, després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia de covid-19.

Els darrers mesos, a més, no han estat fàcils. L'1 de setembre de 2021, el terme municipal d'Alcanar es va veure afectat per un episodi excepcional de pluges molt intenses i devastadores que van impactar sobre infraestructures, equipaments, habitatges, xarxa viària, patrimoni i finques particulars. Avui continuem treballant junts i juntes per a revertir aquesta situació, perquè, una vegada més, mo’n sortirem.

Per aquest motiu, enguany, la il•lusió, i el sentiment col•lectiu de retrobament que ens aporten les festes de maig, són especialment intensos. Són dies en els quals donem visibilitat a la nostra identitat, a la nostra història i a la diversitat cultural i associativa del municipi.

El programa de festes recull els diferents actes que tindran lloc al llarg de la setmana. Donarà tret de sortida a les festes la presentació del Pallaso Muniatto i finalitzaran els actes amb el tradicional castell de focs d'artifici. Enmig d'aquests dos actes hi trobareu els tradicionals correbous i la resta d'espectacles taurins, així com activitats infantils, espectacles culturals, concerts de música i exhibicions esportives.

Resta agrair el treball incondicional de l’equip organitzatiu, capaç de dur a terme tots els actes que us proposem. Una unió de voluntats i esforços, que s’activen perquè cada cosa estiga al seu lloc i cada acte es desenvolupe amb normalitat, i amb l’objectiu final de fer-vos gaudir intensament d’una setmana màgica. Les associacions locals, la Comissió de Festes, la Comissió de Bous, els serveis municipals, la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, la Policia Local i totes les persones que participen activament en la celebració, formen aquest equip humà imprescindible per reviure unes festes de maig que feia temps que esperàvem. Moltes gràcies a tots i a totes.

Bona Festa Major a tothom!

>> Consulta el programa d’actes.