Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda "Estratègies per a fer front a la pujada del preu energètic" a càrrec de José Enrique Vàzquez

"Estratègies per a fer front a la pujada del preu energètic" a càrrec de José Enrique Vàzquez

| Activitats

El preu de l'electricitat s'ha convertit en una problemàtica per la competitivitat de les empreses i el benestar de moltes famílies. El rebut de la llum s'ha situat en el nivell més alt de la història.

El Govern ha aplicat mesures per reduir el preu del rebut en un 22%, però són provisionals i tothom tem que la crisi continuarà perquè els factors que l'han desencadenada no s'esvairan fàcilment. L'import del rebut de la llum depén dels preus que fixen les companyies productores en el mercat

Per fer front a aquesta pujada l'Ajuntament d'Alcanar ha organitzat tres xerrades informatives sobre estratègies per a fer front a la pujada del preu energètic, a càrrec de José Enrique Vàzquez, president del grup de gestors energètics de Catalunya. A més, és consultor energètic a Energroc, compta amb una llarga trajectòria en l'àmbit de l'energia i del medi ambient en els que ha excercit càrrecs directius i tècnics en un bon nombre d'empreses. Cal destacar la seua vessant més divulgativa com a conferenciant i també en programes de televisió i ràdio.

La primera de les tres xerrades tindrà lloc el dimarts, 31 de maig, als Serveis Agraris d'Alcanar, a les 18 h; la segona serà el dimecres, 1 de juny, al al bar Serramar d'Alcanar Platja, també a les 18 h; finalment, l'última de les xerrades serà el dijous, 2 de juny al Casal de Jubilats de les Cases, a les 18 h.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar