Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda El grup Porto Bello actua a les Festes de Maig, el divendres, 20 de maig

El grup Porto Bello actua a les Festes de Maig, el divendres, 20 de maig

| Concert

El grup Porto Bello farà un concert a Alcanar, en el marc de la programació de les Festes de Maig 2022, amb el seu repertori de melodies balcàniques, jamaicanes i estils de tots els racons del món que es barregen amb la cultura catalana d'arrel. La lluita i reivindicació d'un món diferent i la festa i la disbauxa conviuen sense barreres, sense fronteres en aquesta banda catalana.

El grup presentarà el seu repertori en un concert que se celebrara el divendres, 20 de maig, al Centre Cívic d'Alcanar, a les 00:30 h. Durant el concert el grup mostrarà el seu últim treball titulat La llei universal. És el títol del nou disc de la banda d'Altafulla, ambaixadora de la música festiva que, amb temes com el nou "Cada cop", omplirà l'escenari d'energia i positivisme. Electrònica i pop es combinaren en aquest treball a un ritme frenètic i festiu. És un disc que busca insuflar esperança, que està dedicat a les persones que no es deixen véncer per les dificultats i planten cara al destí, i que es va presentar al públic amb les entrades exhaurides.

L'entrada al concert és gratuïta i a més, és un acte obert a tota la ciutadania. Menuts i grans esteu convidats a assistir-hi i passar una bona estona.

Us hi esperem!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar