Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Curs "Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius"

Curs "Detecció i prevenció de la violència sexual en entorns esportius"

| Activitat

Els Cursos tenen com objectiu formar professionals que desenvolupen tasques educatives i de gestió i posar al seu abast eines que els permeten conéixer i reconéixer l’existència de la violència sexual a l’esport, identificar-la, parlar-ne i actuar per la prevenció dels abusos, l’assetjament sexual, les discriminacions, les desigualtats i els estereotips.

Podeu consultar el programa complet al web del Consell Català de l’Esport. El curs és gratuït i forma part del Pla de Formació Continuada 2022 de l’Escola Catalana de l’Esport, que en certificarà l’assistència.

Aquests cursos són destinats per a professionals i persones que treballen al voltant de l’esport i l’activitat física en centres educatius, associacions esportives escolars i entitats esportives, personal tècnic esportiu, inscrit al ROPEC, professorat d’Educació Física i directius i directives d’entitats.

El format del curs serà mixt, amb una primera sessió virtual i una segona sessió presencial. El curs constarà de 8 hores lectives. 

Les dates en què es realitzarà el curs són:

- Dimarts, 19/04/2022 (sessió virtual Teams, de 16.00 a 18.00 hores, més 2h treball autònom).

- Dijous, 21/04/2022 (sessió presencial, de 16.00 a 20.00 hores). Lloc: Delegació de Govern, Sala Terres de l’Ebre. Plaça Gerard Vergés, 1, Tortosa.

Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció. És necessari tramitar la inscripció màxim TRES dies abans de l’inici de cada curs, en el següent enllaç: https://esport.gencat.cat/cursos-RT.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb la Representació Territorial de l’Esport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a Terres de l’Ebre (esportsterresebre.presidencia@gencat.cat .Tel. 977 49 56 40). 

Organitza: Consell Català de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya, de forma coordinada amb la Representació Territorial de l’Esport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a Terres de l’Ebre.