Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Alcanar acull la festa del col·leccionisme Playmobil

Alcanar acull la festa del col·leccionisme Playmobil

| Activitats

Del 7 al 10 de juliol arriba una de les festes més esperades pels xiquets i xiquetes i per les seues famílies. Al pàrquing del Marjal de les Cases, tindrà lloc el festival del col·leccionista de Playmobil, on podreu trobar tota mena d'al·licients per fer una passejada i gaudir de tot allò que ens brinden els clics, aquests menuts follets tan graciosos.

Descobrireu una divertida col·lecció de minidioramas, amb representacions tan diverses com escenes agrícoles, espacials, de fantasia o industrials. També s'instal·laran diferents atraccions inflables, com ara tobogans, multiobstacles i altres, tots dins la temàtica Playmobil. Per a les persones interessades a iniciar-se en la cultura del col·leccionisme o per als veterans, hi haurà disponibles parades de venda de productse de la marca, on es podran descobrir des de les darreres novetats, fins a referències vintage descatalogades o complements i accessoris per complementar les col·leccions de les persones aficionades. També podreu xalar amb els tallers de manualitats, on els més menuts de casa es podran fabricar les seues pròpies xapes, crear les seues caretes Playmobil personalitzades o pintar i donar vida a les més originals estampes de Playmobil, així com aprendre com es munta o desmunta un clic.

Tot això i més, ho podreu trobar del dijous 7 fins al diumenge 10 de juliol d'11 a 22 h al pàrquing del Marjal, a les Cases d'Alcanar. La fira té accés lliure per a tothom.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar