Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Guia Comercial i de Serveis d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

Guia Comercial i de Serveis d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

| Economia

L’Ajuntament ha publicat l'edició en paper de la Guia Comercial i de Serveis d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. Aquesta guia pretén ser una eina útil a l'hora de localitzar empreses, comerços, professionals i serveis diversos del nostre municipi. Inclou informació de les seues activitats, les adreces i els telèfons. 

Els veïns i veïnes podeu recollir el vostre exemplar a l'Ajuntament d'Alcanar, la Biblioteca Trinitari Fabregat o l'Oficina de Turisme de les Cases d'Alcanar. També podeu consultar la guia en format web a www.gcsalcanar.com, on hi trobareu les últimes actualitzacions.

Conscients del paper del petit comerç de proximitat en la nostra societat i de la importància que té per al municipi disposar d'un teixit empresarial i comercial vital, l'Ajuntament d'Alcanar ha reeditat aquesta guia per a acostar, encara més, a la ciutadania tota l'oferta comercial i de serveis de què pot gaudir a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Confiem que us serà d'utilitat i us animem a descobrir l'ampli ventall de possibilitats que ens ofereix el nostre municipi. Perquè comprar proximitat també és fer poble! 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar