Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar s’adhereix al Dia Mundial de l’Activitat Física

Alcanar s’adhereix al Dia Mundial de l’Activitat Física

| Esports

L’Ajuntament d’Alcanar s’ha adherit al Dia Mundial de l’Activitat Física que enguany ha arribat a la desena edició amb el lema “Activa la vida, millora la vida”.  L’Organització Mundial de la Salut recomana la realització de 30 minuts d’activitat física diària als adults i 60 minuts en el cas d’infants i adolescents.

Els actes, però, no s’han concentrat en una única jornada sinó que de forma prèvia ja es va organitzar una caminada popular, una xerrada sobre la prevenció de lesions esportives, activitats esportives diverses el mateix dia 6 d’abril –que és quan es celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física- i una bicicletada.  “Organitzem activitats pel Dia Mundial de l’Activitat Física perquè considerem l’esport una eina transversal, que permet relacionar la pràctica de l’esport amb uns hàbits de vida saludables. Des de l’Ajuntament promovem facilitats per a practicar l’esport a la ciutadania perquè cal que els nostres veïns i veïnes prenguen consciència dels beneficis de l’activitat física”, ha manifestat l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

Desenes de veïns van participar en la caminada de primavera el passat 31 de març, tot i que el temps no va ser gaire favorable.
Els actes del Dia Mundial de l’Activitat Física van continuar amb la xerrada sobre prevenció de lesions esportives a càrrec del responsable de medicina esportiva de la Clínica Terres de l'Ebre, Joaquim Guasch, amb gran assistència de públic.

 

Font: https://alcanartr.wordpress.com/#jp-carousel-208

 

Pel que fa al Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, van organitzar-se sessions dirigides de zumba i ballet, així com partits de futbol sala i bàsquet. I, finalment, els actes es van tancar l’endemà diumenge amb una bicicletada popular a les Cases d’Alcanar.