Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici El Casal Jove d'Alcanar

El Casal Jove d'Alcanar

Disposar d'un equipament propi, és molt important per donar una major visualització a totes les polítiques de joventut que es treballen al municipi. En aquest sentit, el Casal Jove, esdevé un punt de contacte per facilitar la comunicació i la interacció dels joves del municipi amb l'Ajuntament.

Amb aquesta finalitat, la Regidoria de Joventut, aposta pel Casal Jove com un nexe d'unió entre joves, associacions i administració local. Un espai dedicat als joves amb la intenció d'oferir una informació actual, acurada, veraç i de confiança així com, un espai de reunió i trobada per al jovent del municipi, un espai on participar i gaudir de diferents activitats i formacions, on poder aprofitar un espai exclusiu per a ells i adequat a les seves necessitats.

 

 

El reglament de funcionament del Casal de Joves d'Alcanar és qui regula l'ús interior i el funcionament del Casal Jove. Aquest, pretén fixar les condicions per a la utilització de les estructures i recursos de l'equipament, potenciant al màxim, el necessari caràcter públic i obert de l'equipament.
>> Consulta el reglament de funcionament del Casal de Joves

Notícies relacionades

Avui ha començat el curs de monitoratge de lleure a Alcanar

Avui ha donat el tret de sortida el Curs de monitoratge de lleure, impulsat pel Consell Comarcal del Montsià, que durant unes setmanes es portarà a terme a l’Edifici dels Serveis Agraris d’Alcanar...

L’Ajuntament d’Alcanar contracta quatre jóvens amb estudis de grau mitjà a través del programa “Primera experiència professional en les administracions”

L’Ajuntament d’Alcanar ha contractat quatre jóvens amb estudis de grau mitjà de formació professional a través del programa “Primera experiència professional en les administracions...

Participa en l'enquesta en línia sobre la realitat LGTBI al municipi!

Aquest qüestionari forma part de la fase de diagnosi del Pla de polítiques LGBTI municipal que està elaborant l'Ajuntament d'Alcanar per a garantir els drets de lesbianes, gais,...

En marxa el nou punt d'informació a Alcanar sobre les addiccions

Fa unes setmanes, l'Ajuntament d'Alcanar va anunciar l'obertura d'un punt d'informació sobre les addiccions al municipi.

L'alumnat de 3r d'ESO de l'Institut participa en el projecte Artesania 360

Avui el centre cívic d'Alcanar ha acollit el projecte Artesania 360 amb la participació de prop de 90 alumnes de l'Institut Sòl de Riu.


Pàgines