Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova edició de l'agenda Cultiva't amb Vicent Andrés Estellés com a protagonista

Nova edició de l'agenda Cultiva't amb Vicent Andrés Estellés com a protagonista

| Cultura

Teatre infantil i familiar,  xerrades, exposicions, taules rodones, cinema i poesia; l'agenda d'abril a juny carregada d'activitats.

Amb l'arribada de la primavera, l'Ajuntament d'Alcanar presenta una nova edició de l'agenda "Cultiva't", carregada d'activitats per als mesos d'abril a juny. En aquesta ocasió, l'ajuntament s'uneix a la commemoració del centenari del poeta i escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, sota el lema "Cent d'Estellés". Això significa que la programació inclourà una sèrie d'actes dedicats a difondre la seva literatura i poesia entre la població.

A més del centenari d'Estellés, l'agenda també inclourà les "I Jornades de la Cultura de l'Aigua", que consistiran en xerrades, rutes i taules rodones. Aquestes jornades culminaran al juny amb un sopar de pa i porta al Pou de la Verge, en commemoració del seu centenari.

Per als més petits de la casa, es presentarà teatre infantil i familiar. Les entrades per a aquestes representacions estaran disponibles aviat i seran aptes per a tota la família.

A més, es continuarà amb el Cicle de Cinema Gaudí, que inclourà pel·lícules com "Saben Aquell" de David Trueba i "Un amor" d'Isabel Coixet.

El regidor de cultura, Xavi Barrera, convida a tota la població a participar en aquesta completa programació cultural.

>> Consulta la programació

Més informació